Direct la continutul paginii »

Circuit 2016 Poveste Chinezeasca

Circuit 2016 Poveste Chinezeasca


Drumul ceaiului, Shangri-La si amintiri din Avatar…

P O V E S T E C H I N E Z E A S C A

BEIJING – KUNMING – SHILIN – DRUMUL CEAIULUI – YUNNAN – DALI – XIZHOU LIJIANG – BAISHA – ZHONGDIAN – PUDA CUO – CHANGSHA – FENGHUANG
ZHANGJIAJIE – SHANGHAI

Ati auzit uneori remarca ‘e un taram de basm’, ca referire la diversele coltisoare minunate ale planetei noastre, insa putini dintre noi au avut ocazia sa vada cu ochii lor un loc care nu este un taram de poveste, ci chiar o poveste in sine… Va propunem o poveste, una chinezeasca, cu cele mai uimitoare minuni ale naturii, locuri care au inspirat poeti si pictori, dar si scenaristi contemporani de film. Veti face o incursiune in Orasul Interzis, veti admira ‘padurea de piatra’ de la Shilin, veti intra pe ‘drumul ceaiului’ in Yunnan, spatiu de poveste cu cele mai multe minoritati etnice, veti poposi in vechiul oras Lijiang declarat Patrimoniu Mondial UNESCO, veti cunoaste un loc sinonim cu paradisul pe pamant, Shangri-La, veti recunoaste in Parcul National Zhangjiajie unele cadre naturale folosite in super-productia cinematografica Avatar si va veti incheia povestea chinezeasca in Shanghai, ‘Perla Orientului’.

Perioada: 08.09 – 22.09.2016

ZIUA 01 / 08.09.2016: BUCURESTI – FRANKFURT – BEIJING
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 11:45 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa LH 1419 (13:45 / 15:40) si mai departe spre Beijing cu zborul LH 720 (17:10 / 08:30).
ZIUA 02 / 09.09.2016: BEIJING
Sosire la ora 08:30 la Beijing, intalnire cu ghidul local, care ne va insoti pentru o prima vizita a orasului. Beijing, capitala Republicii Chineze, cunoscuta si sub numele de Peking, adaposteste peste 17 milioane de locuitori, fiind perceput de chinezi ca ‘un taram al fagaduintei’ datorita posibilitatilor multiple de petrecere a timpului. Totodata, Beijing ramane unul dintre cele mai incarcate orase de istorie ale Chinei, detinand o colectie incredibila de obiecte istorice si de arta, expuse in mai mult de 50 de muzee, numeroase teatre si centre culturale. Vom vedea in aceasta dupa-amiaza celebra piata Tian’An Men, cea mai mare piata publica din lume, intinsa pe 40 de hectare, care gazduieste un amestec impresionant de monumente antice si moderne, fiind situata in inima orasului. Transfer pentru cazare la Hotel Park Plaza West Beijing 4* (sau similar). Cina la renumitul restaurant “Rata Pekineza”, unde vom servi specialitatea cu acelasi nume, o delicatesa apreciata pentru crusta sa subtire si crocanta obtinuta prin coacere la flacara.
ZIUA 03 / 10.09.2016: BEIJING – KUNMING
Mic dejun. In aceasta dimineata vom vizita Palatul Imperial (Orasul Interzis), un complex de cladiri construit de imparatul Yongle (acelasi care a construit si Templul Cerului), in care au locuit 24 de imparati din dinastia Ming si Qing si care, cu cele 9.000 de camere, este cel mai mare din lume; cateva dintre marile sali sunt folosite ca muzee care adapostesc impresionante colectii ale artei chinezesti. Cladirile interioare sunt construite din lemn pe fundatie de piatra si poarta nume precum armonie, puritate, liniste sau longevitate. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Kunming, orasul primaverii eterne datorita climatului bland si a florilor pline de culoare. Kunming, capitala provinciei Yunnan, situata in sud-vestul Chinei, la granita cu Vietnam, Laos si Myanmar, are o istorie de peste 2.400 ani, fiind astazi un important centru politic, economic si cultural. Orasul are un numar impresionant de muzee, galerii, universitati si temple, printre care unul din timpul dinastiei Ming. Kunming fascineaza prin alaturarea dintre vechi si nou si nu rareori putem fi surprinsi de faptul ca o casa veche din lemn sta inca in imediata vecinatate a unui zgarie-nori. Kunming, fosta poarta a Drumului Matasii, are de asemenea o frumoasa si foarte bogata gradina botanica. Sosire, transfer, cina si cazare la Hotel Xiqiao 4* (sau similar).
ZIUA 04 / 11.09.2016: KUNMING – SHILIN – KUNMING
Mic dejun. Astazi vom face o excursie de neuitat, la aprox. 85 km departare de Kunming, unde mii de stanci inalte strapung pamantul pe o suprafata de aprox. 400 km², pentru a forma ceea ce localnicii numesc Shilin, adica Padurea de Piatra, care pe vremea Dinastiei Ming era cunoscuta drept “intaia minune a lumii”, astazi declarata Patrimoniu Mondial UNESCO. Geologic, formatiunile bizare care variaza din punct de vedere al formei si al inaltimii, au fost modelate in calcar, de ploaie si de vant in urma cu peste 270 milioane de ani, drept pentru care exista si un numar insemnat de pesteri pline de stalactite, stalagmite, stalpi si iazuri cu apa. Printre stancile cele mai faimoase se numara Silueta Ashimei - personaj de legenda pentru populatia locala, Sani, Cantecul lui Shi Ba Xiang, Varful Lotusului, Tulpina Cerului, Varful spadei, Chemarea departarii, ale caror povesti le vom afla de la ghizii locali. Multe legende au izvorat de-a lungul timpului din imaginatia locuitorilor Sani, cea mai frecventa vorbind despre stramosii acestui neam si motivul pentru care au ales sa se retraga in acest mediu aparent ostil. In continuarea zilei vom vizita un sat al minoritatii Yi, una dintre cele 56 de minoritati ale Chinei. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
ZIUA 05 / 12.09.2016: KUNMING – DRUMUL CEAIULUI – YUNNAN – DALI
Mic dejun. Plecare spre Dali, oras din timpul dinastiei Ming, una dintre portile aflate pe drumul matasii, asezat intr-o zona de o rara frumusete, intre argintiul Muntilor Cangshan cu varfuri de 3.500 m inaltime si Lacul Erhai, de culoarea jadului. Pe parcurs vom vizita orasul vechi Yunnan, aflat pe vechiul drum al ceaiului, la fel de cunoscut in vremurile stravechi ca drumul matasii. Ceaiul a fost descoperit de Imparatul Shennong in anul 2737 i.Hr, in timp ce bea dintr-un vas cu apa fierbinte la umbra unui copac, cand cateva frunze i-au cazut in vas. Drumul ceaiului, care lega provincia Yunnan cu platourile Tibetane, era esential pentru locuitorii Tibetului, ceaiul fiind singura sursa de vitamine a acestora. Sosire la Dali, unde vom vizita cele 3 pagode budiste, dintre care cea mai inalta, Qianxun, cu o inaltime de aprox. 70 m este una dintre minunile arhitectonice ale Chinei dinastiei Tang, asemanatoare Pagodei Gastei salbatice din Xian. In pagoda au fost descoperite statui ale lui Buddha din aur, argint, lemn si cristal precum si peste 600 de ierburi folosite in scopuri medicinale. Timp liber pentru plimbare in orasul vechi. Cina si cazare la Hotel Lan Li Ge 4* (sau similar).
ZIUA 06 / 13.09.2016: DALI – XIZHOU – LIJIANG
Mic dejun. Dimineata vom face o croaziera pe Lacul Erhai, dupa care vom vizita Xizhou, care in traducere inseamna prefectura fericita, un sat cu aprox. 2.500 de rezidenti care isi pastreaza aparenta traditionala, ocupandu-se cu agricultura si bucurandu-se de o viata linistita. Mai mult de 100 de locuinte din Xizhou sunt trecute in patrimoniul cultural, caracteristic fiind echilibrul intre simplitatea si eleganta detaliilor. Plecare spre Lijiang, cel mai bine pastrat oras antic din China, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO in anul 1997. Orasul vechi pastreaza culoarea locala, cladirile de aici fiind chintesenta mostenirii culturale a regiunii. Cina si cazare la Hotel Hexi 4* (sau similar).


ZIUA 07 / 14.09.2016: LIJIANG – BAISHA – LIJIANG
Mic dejun. Vom incepe ziua cu o plimbare prin Parcul Dragonului Negru, incojurat de coline inalte, care apara suprafata apelor de vanturile de munte, o intruchipare a linistei si echilibrului, caracteristicile chinezesti traditionale. Vom vizita apoi Muzeul Dongba, muzeul minoritatii Naxi care traieste langa munti, descendenta din nomazii tibetani, avand multe lucruri comune cu acestia, la ei intalnindu-se si astazi, puternice urme de matriarhat. Zeitatea lor suprema este Sanduo, protector al tuturor celor care au viata, care este reprezentat imbracat in alb, calarind un cal tot alb. Religia lor, Dongba, in traducere inteligent, reprezinta un amestec animist in care omul si natura sunt pe jumatate frati, cu acelasi tata dar cu mame diferite. Continuam cu vizitarea satului Baisha, localitatea nisipului alb, pentru a admira frumoasele fresce ale templului cu acelasi nume, care dateaza din timpul dinastiei Ming. Frescele ne vor ‘spune’ povesti taoiste, budiste si tibetane privite prin ochii celor din populatiile Naxi, Tibetane, Bai si Han. Tot aici vom vedea faimoasa fresca, Sidarta Gautama care-l reprezinta pe intemeietorul budismului Sakyamuni. Dejun pe parcusul vizitelor. Intoarcere in Lijiang unde vom avea timp liber pentru plimbare in incantatorul oras vechi, cu stradute pitoresti, magazine si restaurante. Cazare.
ZIUA 08 / 15.09.2016: LIJIANG – ZHONGDIAN
Mic dejun. Itinerarul zilei ne va conduce spre Canionul Saltul Tigrului, care are o lungime de 16 km si inaltimi cuprinse intre 2.500 - 3.000 m, o zona deosebit de pitoreasca, in care cel mai fotografiat loc este portiunea unde canionul are o latime de doar 30 m, iar torentii de apa curg extrem de vijelios. Vom pleca apoi spre Zhongdian, un pitoresc orasel tibetan, asezat in nord-estul provinciei Yunnan, aflat in Himalaya, care in anul 2001 si-a schimbat numele in Shangri-La, denumire care exprima paradisul pe pamant, o tara a fericirii eterne, a puritatii absolute, izolata de restul lumii asa cum a fost descrisa pentru prima oara de catre scriitorul britanic James Hilton. Cina si cazare la Hotel Zha Xi Dele 4* (sau similar).
ZIUA 09 / 16.09.2016: ZHONGDIAN – PUDA CUO – KUNMING
Mic dejun. Dimineata vom pleca spre Parcul National Puda Cuo, situat in zona cu cea mai bogata biodioversitate din lume, care, desi acopera numai 0,7% din suprafata tarii, contine mai mult de 20% din varietatea de plante a Chinei si o treime din varietatea mamiferelor si a pasarilor. Vom fi fascinati de tabloul oferit de padurile misterioase si de apele de cristal ale lacurilor in care se reflecta cerul albastru brazdat de nori albi, sfidand parca trecerea timpului. Vom vizita in continuarea zilei locuinta unei familii tibetane, dupa care ne vom intoarce in Zhongdian si daca timpul permite, ne vom putea plimba in orasul vechi pana la transferul catre aeroport. Seara, plecare cu avionul spre Kunming. Intalnire cu reprezentantul local, transfer, cina si cazare la la Hotel Xiqiao 4* (sau similar).
ZIUA 10 / 17.09.2016: KUNMING – CHANGSHA
Mic dejun. Deplasare catre ‘Dealurile de Vest’, muntii de pe malul Lacului Dianchi, acoperiti de paduri vesnic verzi, pentru a vizita Templul Huating, cel mai vechi templu budist din regiune, care dateaza din sec. al XI-lea. Mirosul imbatator al magnoliilor, cameelor si al osmanusului, impreuna cu trilurile pasarilor, face ca locul sa para un colt de paradis, peisajul fiind parca translatarea picturilor chinezesti vechi de mii de ani in natura. Vom vizita ‘Poarta Dragonului’, un complex de grote, pavilioane, trepte si tuneluri sapate in stanca de catre Wu Laiqing, un calugar daoist, a carui munca a fost continuata de catre localnici vreme de 50 ani. Deoarece pana la acest obiectiv este de urcat o buna portiune de drum, cei care nu pot face acest efort, pot urca contra-cost cu un teleferic. Transfer la aeroport pentru zborul spre Changsha, capitala provinciei Hunan. Cina si cazare la Hotel Days Suites 4* (sau similar).
ZIUA 11 / 18.09.2016: CHANGSHA – FENGHUANG
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Fenghuang, apreciat ca unul dintre cele mai frumoase orase din China. Fenghuang, in traducere Phoenix, este orasul in care legenda spune ca pasarea care a renascut din foc si-a intrerupt zborul, coborand pe aceste frumoase meleaguri de pe care a refuzat sa mai plece. Asezarea se remarca nu numai prin peisajele deosebit de frumoase, dar si printr-o istorie milenara, fiind cunoscut faptul ca aici se afla casa parinteasca a cunoscutului scriitor contemporan Sheng Congwen. Vom vizita vechiul oras fondat in sec. al VIII-lea i.e.n., prilej de a ne intalni cu minoritatea Miao, cea mai mare minoritate din China. Specific acestei minoritati este credinta ca fiecare element natural are un spirit, iar dezastrele sunt produse de spiritele rele care pot fi izgonite numai de vrajitori, fapt pentru care ceremoniile de cinstire a stramosilor acestora sunt grandioase si pline de mister. Membrii minoritatii Miao si-au pastrat nealterate cantecele, dansurile traditionale si costumele pline de culoare, complicate, dar in acelasi timp cu linii clare, acestia fiind lesne de recunoscut si prin frumoasele si delicatele podoabe din argint pe care le poarta mai ales in timpul numeroaselor festivaluri, cel mai cunoscut fiind cel al primaverii. Dejun pe parcursul vizitelor. Cazare la Hotel Garden 4* (sau similar).
ZIUA 12 / 19.09.2016: FENGHUANG – PARCUL ZHANGJIAJIE – ZHANGJIAJIE
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Parcul National Zhangjiajie, inclus in anul 1992 pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, care se intinde pe o suprafata de peste 690 km², impanzita de piscuri, coloane de piatra si stanci ametitoare acoperite de paduri in care vietuiesc fazani aurii, maimute resus, caprioare, salamadre etc. Pentru a admira peisajul uluitor al padurii de stanci zvelte vom urca cu telecabina din Huangshizhai – Fortareata Pietrei Galbene sau Satul Leului Galben, prilej cu care ne vom apropia la cateva palme de fantasticile stanci de gresie, “strecurandu-ne” astfel printre formatiunile carstice uimitoare, cu forme ciudate care parca tasnesc spre cer. Platforma pe care vom ajunge este locul de belvedere cel mai propice pentru a admira marele spectacol al stancilor, dintre care se remarca in mod special Pavilionul de pe Piscul Liuqige, Jinbianxi si Piscul Muzifeng. Cina si cazare la Hotel State Guest 4* (sau similar).
ZIUA 13 / 20.09.2016: ZHANGJIAJIE – SHANGHAI
Mic dejun. Plecare spre marea intalnire cu muntii din ‘Avatar’, filmul lui James Cameron, cu cele mai mari incasari din istorie, film care a intrecut toate recordurile cinematografice anterioare. Sursa de inspiratie a filmului, parcul national numara mai mult de 100 de platforme de observatie, iar din faimosul lift de sticla, cel mai inalt din China si probabil din intreaga lume, vom avea imaginea unui taram fantastic, o padure de stanci inalte de sute de metri, cu vegetatie in varf ca niste uriasi cu pomi si tufe pe post de par. Cea mai vizitata parte a parcului este Yuanjiajie unde se gaseste Southern Sky Pillar – Coloana Sudica a Cerului, cea care a inspirat muntii plutitori din super-productia hollywoodiana. Varfurile si coloanele de piatra care au aproape aceeasi inaltime, creaza senzatia unei platforme suspendate, peisaj pe care-l vom putea admira din punctul numit Mihuntai – Observatorul Incantarii. Dintre cele peste 3.000 de coloane adesea acoperite cu palcuri de copaci, Coloana Sudica a Cerului care se gaseste la o altitudine de 1.074 m, a fost oficial redenumita Muntele Hallelujah, dupa denumirea muntelui plutitor de pe planeta Pandora din filmul amintit, devenind emblema geografica a parcului Yuanjiajie. Tot aici vom admira si Podul din Cer, un pod natural cu o deschidere de 25 m, aflat la o inaltime de aprox. 357 m deasupra prapastiei. Dupa dejun vom continua explorarea parcului cu Muntele Tianzishan – Muntele Fiului Cerului, traditionalul epitet pentru imparatul Chinei, un munte unic, plin de grandoare, salbaticie si eleganta. Varfurile inconjurate de ceturile si aburii care domina vaile presarate cu cascade, paduri dese, lacuri, pesteri si cursuri de apa, creaza un peisaj de basm. Vom vizita in continuare Piscul Yubi si Parcul Helong, singurul peisaj realizat de mana omului in acest spatiu natural, creat de Generalul Helong, fondatorul Armatei de Eliberare. Transfer la aeroport pentru zborul spre Shanghai. Sosire in cel mai mare oras al Chinei cu deschidere la Marea Chinei de Est, pe fluviul Huangpu. De Shanghai se leaga istoria Chinei moderne, fiind astazi un oras ultradezvoltat, cu bulevarde largi, strazi suspendate, cladiri monumentale si peisaje urbane inedite. Intalnire cu reprezentantul local, transfer si cazare la Hotel Grand Mercure Baolong 4* (sau similar).
ZIUA 14 / 21.09.2016: SHANGHAI – MÜNCHEN
Mic dejun. Astazi vom explora Shanghai-ul, oras cosmopolit de care se leaga istoria Chinei moderne, supranumit si Perla Orientului, in care Raul Huangpu imparte orasul in est si vest, trecut si viitor, intre modernitatea dusa la extrem si traditionalismul chinezesc. Vom vizita promenada Bund, care se intinde de-a lungul fluviului Huangpu pe mai mult de 1,6 km, fiind strajuita de cladiri in stilul anilor ‘30, cartierul Pudong, care este si centrul financiar al orasului si ai carui zgarie-nori au devenit simbolul orasului. Cei care sunt interesati pot urca in Shanghai World Financial Center, in prezent a treia cea mai inalta cladire din lume, care masoara 492 m inaltime si are 101 niveluri, la etajul 94, pentru o priveliste unica asupra orasului. In continuare vom vizita Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha, in care sunt expuse doua dintre cele mai faimoase statui ale lui Buddha: una din jad alb, reprezentandu-l in pozitie culcata si una din jad verde in pozitie de meditatie. Dejun la restaurantul Mongol, dupa care vom vizita Gradina Mandarinului Yu, construita in sec. al XVI-lea in stilul arhitectural al dinastiei Ming de catre un ofiter chinez. Scopul acestei gradini, sugerat chiar de numele acesteia, Yu insemnand ‘a face fericit’, este de a induce o stare de liniste, de a crea placere vizitatorului care descopera nenumarate pavilioane si chioscuri, precum si mici curti care rasar de o parte si de alta a aleii cu statui sub forma unor dragoni, care serpuieste in interiorul gradinii. In continuarea zilei vom face o plimbare in orasul vechi, urmata de o incursiune pe celebra strada comerciala Nanking. Seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre München cu zborul LH 727 (23:35 / 05:35).
ZIUA 15 / 22.09.2016: MÜNCHEN – BUCURESTI
Sosire la München la ora 05:35, de unde se pleaca mai departe spre Bucuresti cu zborul LH 1652 (08:55 / 11:50).

TARIF: 2190 EURO / loc in camera dubla; Supliment single: 280 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turisti; pt. 10 -14 turisti, tariful se majoreaza cu 95 euro/pers.)


TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Frankfurt – Beijing si Shanghai – München – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Beijing – Kunming, Zhongdian – Kunming, Kunming – Changsha, Zhangjiajie –
Shanghai
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 12 nopti cazare in hoteluri de 4*
- mic dejun bufet cu mancare internationala, 4 dejunuri si 9 cine (conform program), cu mancare traditionala chinezeasca, care include si un pahar de bautura racoritoare
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport si securitate pentru zborurile intercontinentale aprox. 475 euro/pers. si pentru zborurile interne aprox. 170 euro/pers., care se platesc o data cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxa viza China: 70 euro/pers.
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 60 euro/pers. pentru ghizi, soferi, ajutori de soferi, mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)
- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI SE DEPUN CU MINIMUM 20 DE ZILE INAINTE DE PLECARE:
- pasaport valabil inca 6 luni de la data incheierii calatoriei, cu 2 pagini libere pentru aplicarea vizei
- 1 foto color tip pasaport, pe fond alb
- formular de viza


CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50% se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia «Contractul de prestari servicii turistice», la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- transportul pe toata durata programului se face cu vehicul adaptat la numarul de participanti, dotat cu aer conditionat
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »
   Contacteaza firma


Lista produse oferite de Dal Travel SRL

 1. Circuit 2016 Africa Australa Namibia – Botswana – Zimbabwe – Zambia
  Circuit 2016 Africa Australa Namibia – Botswana – Zimbabwe – Zambia - Desert, arta rupestra, safari si Cascada Victoria A F R I C A A U S T R A L A NAMIBIA – BOTSWANA – ZIMBABWE – ZAMBIA WINDHOEK – SOSSUSVLEI – SESRIEM – SOLITAIRE – SWAKOPMUND – CAPE CROSS TWYFELFONTEIN – PARCUL NATIONAL ETOSHA – DIVUNDU – PARCUL ...
 2. Circuit 2016 MADAGASCAR
  Circuit 2016 MADAGASCAR - Bijuteria Oceanului Indian MADAGASCAR ANTANANARIVO – ANDASIBE – MANTADIA – BEHENJY – ANTSIRABE – AMBOSITRA RANOMAFANA – FIANARANTSOA – AMBALAVAO – ANJA – ISALO – TOLIARA Un circuit de neuitat, in care veti vizita Madagascar-ul, ...
 3. Circuit 2016 SARDINIA
  Circuit 2016 SARDINIA - Calatorie de poveste pe o insula mirifica S A R D I N I A CAGLIARI – BARUMINI – THARROS – ORISTANO – BOSA – ALGHERO – CASTELSARDO – BAIA SARDINIA – PORTO CERVO – CALA DI VOLPE – SAN PANTALEO – OLBIA – ORGOSOLO – NUORO – QUARTU SANT ELENA
 4. Circuit 2016 Myanmar (Birmania) Si Thailanda De Nord & Triunghiul de Aur
  Circuit 2016 Myanmar (Birmania) Si Thailanda De Nord & Triunghiul de Aur - Vechiul Siam, Triunghiul de Aur si tara Miilor de Pagode si Temple M Y A N M A R ( B I R M A N I A ) si THAILANDA DE NORD & Triunghiul de Aur BANGKOK – CHIANG MAI – CHIANG RAI – GOLDEN TRIANGLE – CHIANG SAEN – MAE SAI – TACHILEIK – ...
 5. Circuit 2016 Capitalele Poloniei Si Germania
  Circuit 2016 Capitalele Poloniei Si Germania - Farmecul unui coltisor al Europei Centrale CAPITALELE POLONIEI si GERMANIA VARSOVIA – CZESTOCHOWA – CRACOVIA – AUSCHWITZ – WROCLAW – BERLIN LUBECK – HAMBURG – MUNSTER – KOLN – RUDESHEIM – HEIDELBERG – MUNCHEN Va ...
Vezi Circuit 2016 Poveste Chinezeasca in catalogul online de produse al Dal Travel SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Dal Travel SRL


Resurse web Circuit 2016 Poveste Chinezeasca

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
13