Direct la continutul paginii »

Xtrem Division SRLXTREM DIVISION si-a inceput activitatea in anul 2009, pornind din dorinta de a oferi clientilor o gama cat mai variata de produse si servicii in domeniul publicitar si al organizarilor de evenimente. Treptat, echopa s-a marit si am considerat ca putem acoperi noi arii de prestarii servicii.

La ora actuala ne desfasuram activitatea in 25 de judete din tara, oferind o gama completa de produse si servicii in cele 2 domenii principale de activitate in care activam.

Echipa XTREM DIVISION desfasoara activitati dintre cele mai variate. Surprinde cu idei, organizeaza evenimente, rade, plange, recruteaza forta de munca, o si plaseaza, mananca chipsuri, merge in cluburi, bea tequila, este "AS" in creatie publicitara, face sport, va intelege ideile si va iubeste pe toti.

Desi tineri, toti suntem bine pregatiti si lucram cu profesionalism. Avem experienta in domeniu si nu ne ferim sa colaboram cu producatori independenti daca rezultatul pe care-l obtinem este spectaculos. Credeti ca ceea ce va doriti nu este posibil? Noi va asteptam sa va aratam ca se poate !

Onoram cu succes orice noua provocare !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Xtrem Division SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Xtrem Division SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Xtrem Division SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.