Direct la continutul paginii »

Colyndfond SRLCOLYNDFOND S.R.L. este o companie de consultanta pentru afaceri si management, cod CAEN - 7022. Societatea a fost infiintata in anul 2009 si pana in prezent se situeaza pe un trend ascendent atat din punct de vedere al CA, cat si al profitului. Pana in prezent avem un portofoliu de peste 50 clienti persoane juridice si peste 100 clienti persoane fizice.

Obiectivul principal al societatii este acordarea de consultanta profesionista in afaceri, care sa conduca beneficiarii la evitarea derapajelor financiare si cresterea sustenabila a eficientei in cadrul firmelor, in special IMM.

In prezent ne ocupam de elaborarea de proiecte cu finantare Europeana si Nationala pentru societatile comerciale si de productie. Societatea detine specialisti in managementul de proiect.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Colyndfond SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Colyndfond SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Colyndfond SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.534Produse

    1. 2