Direct la continutul paginii »

Gazonel - Gazon SinteticCompania Perpetuum comercializeaza diferite tipuri de gazon sintetic sport: destinat fotbalului, tenisului, respectiv gazoane sintetice cu utilizari multiple (multisport), gazon pentru pista de alergare, gazoane ornamentale si alte tipuri de pardoseli sport (pardoseli turnate pentru terenuri de sport).

Avantajele gazonului sintetic sunt intretinerea usoara la costuri minime, faptul ca se poate folosi 24 ore/zi, indiferent de vreme, are garantie pana la 8 ani, certificare FIFA si UEFA si nu are nevoie de soare pentru a creste.

Cresterea oportunitatilor de petrecere a timpului liber si cresterea importantei acordate sanatatii sporesc popularitatea terenurilor de sport, in special a celor de fotbal cu gazon sintetic. Oricare ar fi nevoile dumneavoastra specifice, echipa Perpetuum va ofera consultanta in alegerea produsului potrivit, respectiv va asigura asistenta tehnica si montaj la standard european.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gazonel - Gazon Sintetic se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gazonel - Gazon Sintetic in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gazonel - Gazon Sintetic, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.