Direct la continutul paginii »

Nuta Recover SRLNUTA RECOVER este o companie cu capital privat care se ocupa cu servicii de colectare si recuperare a creantelor pentru persone juridice si fizice. Societatea noastra este formata din profesionisti din domeniul juridic, cel al managementului proiectelor, al finantelor si al fiscalitatii.

Succesul ne este asigurat nu numai de procedurile pe care le aplicam ci si de preocuparea noastra in vederea unor servicii de recuperare profesioniste, fara deterioararea relatiilor dintre creditori si debitori. Pentru o eficienta maxima apelati la serviciile noastre de: recuperare creante, colectare creante, recuperare debite, colectare debite, recuperare datorii.

Produse: Recuperare creante, colectare creante, recuperare debite, colectare debite, recuperare datorii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nuta Recover SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nuta Recover SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nuta Recover SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Nuta Recover SRL


34.346Produse

    1. 2