Direct la continutul paginii »

Bliss Electric SRLBliss Electric SRL activeaza pe piata serviciilor de climatizare din anul 2006 avand ca principal obiect de activitate service-ul si intretinerea echipamentelor de climatizare de orice fel.

Cunostintele dobandite si vasta experienta acumulata in acest domeniu, ne recomanda ca jucatori profesionisti si seriosi ai pietei de intretinere, reconditionare si service a aparatelor de aer conditionat.

Toate acestea se traduc in produse de inalta performanta si fiabilitate precum si servicii de calitate, prompte si eficiente care au permis Bliss Electric SRL sa-si castige un renume pe piata interna.

Bliss va ofera service complet, rapid, eficient si profesionist pentru orice model de aparat de aer conditionat indiferent de marca sau provenienta:

  • Reparatii
  • Mentenanta (intretinere)
  • Igienizare
  • Inspectii tehnice periodice
  • Montaj

Stim cat de important este ca solicitarile dumneavoastra sa fie rezolvate rapid si eficient, prin urmare, Bliss Electric a creat un Departament de Service. Aici va asteapta o echipa de profesionisti in domeniul serviciilor de climatizare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bliss Electric SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bliss Electric SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bliss Electric SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.403