Direct la continutul paginii »

Stanisel Constantin Carol Intr IndNotiunea de "securitate si sanatate in munca" reprezinta noua denumirea a celei de "protectia muncii" si a inceput sa fie utilizata o data cu modificarea legislatiei in domeniu prin Legea nr. 319/2006, a Normelor de aplicare HG 1425/2006 si alte acte normative prin care legislatia romana s-a aliniat aproape in totalitate la legislatia Europeana privind securitatea si sanatatea in munca.

Ca angajator, vrei ca angajatii sa iti respecte investitia, sa manifeste un interes deosebit pentru munca executata. La randul lui, angajatul are nevoie de recunoastere a eforturilor depuse. Aceasta recunoastere nu trebuie sa fie numai de natura materiala. Un interes sporit fata de starea lui de sanatate, sau grija pentru asigurarea unor conditii decente in care sa-si desfasoare activitatea de munca constituie factori firesti in exprimarea respectului reciproc ce trebuie sa existe intre cele doua parti, angajator si angajat. In felul acesta, beneficiile sunt vizibile pentru ambele parti.

Prevenirea unor accidente de munca nedorite sau a unor boli profesionale care puteau fi evitate printr-o corecta indrumare sunt un real castig pentru angajat si pentru angajator. Daca sarcina principala a unui angajator din economia de piata este sa obtina profit, nu trebuie sa uite ca are in grija si oamenii pe care ii conduce si care, daca se simt in siguranta, pot sa determine cresterea productivitatii, respectiv a profitului. Accidentele de munca, imbolnavirile profesionale, avariile si incidentele periculoase conduc la lipsa lucratorilor de la munca si genereaza pierderi societatii.
Noi iti stam la dispozitie cu placere! Serviciile oferite de noi iti asigura o rezolvare eficienta si rapida a problemelor in organizarea activitatilor de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca, situatiilor de urgenta si relatiilor de munca. Suntem o echipa formata din oameni cu experienta in aceste domenii de activitate. Imbunatatirea continua a calitatii serviciilor noastre este unul din obiectivele echipei noastre, iar schimbul de experienta cu organizatii din tara ne ajuta sa ne perfectionam continuu.

Imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim pentru a prelua cat mai multe din obligatiile angajatorilor pe linie PSI si SSM

Respectul nostru pentru concepte ca: securitate si sanatate in munca, risc profesional, management ocupational sau responsabiltate sociala reprezinta punctul de pornire in relatia cu tine. Te apreciem si te ajutam la fel de mult, indiferent ca ai doar un singur lucrator sau ca esti un concern multinational.

Valoarea unei vieti omenesti pentru noi este aceiasi: inestimabila! In noi vei gasi mereu sprijinul de care ai nevoie in cadrul organizatiei din care faci parte. Ascultam, indrumam si ajutam pe oricine care ne cere acest lucru: angajator, lucrator, ucenic, elev sau practicant. Pentru noi siguranta conteaza conteaza cel mai mult: a ta, a lucratorilor tai, a afacerii tale.

Cu noi controalele ITM si ISU nu vor mai fi factori generatori de stres!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stanisel Constantin Carol Intr Ind se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Stanisel Constantin Carol Intr Ind in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stanisel Constantin Carol Intr Ind, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

15.873