Direct la continutul paginii »

Pet Life SRLClinica PET LIFE reprezinta un nou standard de calitate si profesionalism in domeniul medical veterinar, al ingrijirii si tratarii animalelor de companie.

erviciile oferite de clinica nostra cuprind consultatii si tratamente pentru animalele de companie, vaccinari, deparazitari, interventii chirurgicale, stomatologie, detartraj cu ultasunete, ecografie si imagistica, investigatii de laborator, programe nutritionale individualizate, spitalizare si monitorizare permanenta, cosmetica si toaletaj.

Creata din dorinta de o oferi produse si servicii veterinare de calitate, accesibile clientilor si pacientilor nostrii clinica PET LIFE isi desfasoara activitatea in doua locatii din Cluj-Napoca.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pet Life SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pet Life SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pet Life SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.865