Direct la continutul paginii »

Agricola Stirbey SRLFamilia princiara Stirbey detine inca din secolul XVIII domenii viticole in Podgoria Dragasani, situata in sudul Romaniei.

Vinurile Stirbey- sinonim al calitatii desavarsite - erau renumite si apreciate in Romania si la curtile regale din Europa.

Crâmposie Selectionata: Un soi autohton din podgoria Dragasani, fermentat la o temperatura redusa care dezvolta astfel arome proaspete de pere si mere.

Tamâioasa Romaneasca Dulce: Produs specific podgoriei Dragasani, acest soi dezvaluie un buchet aromatic surpinzator de scortisoara, muscat, trandafiri si fructe exotice, intarit de un rest de zahar, bine echilibrat de o aciditate care ii confera prospetime.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agricola Stirbey SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agricola Stirbey SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agricola Stirbey SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.704