Direct la continutul paginii »

Arveo Vest SRLCerealele sunt cele mai importante plante de cultura din tara noastra. Inainte de toate, ele asigura nevoile alimentare ale populatiei si cantitati mari de nutreturi pentru cresterea animalelor.

Cu toate acestea, traditiile agricole ale poporului nostru au fost pastrate pana in zilele noastre, agricultura, in special cultivarea cerealelor, avand o insemnatate deosebita in economia nationala, asigurandu-se, totodata, hrana oamenilor, dar si a animalelor.

Porumbul are o extindere ceva mai mare decat graul, desi in ultimul timp, balanta s-a cam echilibrat, mai ales datorita solicitarilor de export. Pe langa porumb si grau, se mai cultiva si secara care, ca si graul, este o cereala panificabila.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arveo Vest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Arveo Vest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arveo Vest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.118