Direct la continutul paginii »

A.t.c. Agro Total Construct SASocietate infiintata inainte de 1989, specializata in lucrari agricole si reparatii utilaje agricole.

Treptat aceasta activitate a fost inlocuita de cultivarea cerealelor, cartofilor si sfeclei prin arendarea de terenuri agricole.Suprafata cultivata depaseste 400Ha.

O activitate noua in societate a inceput in anul 2004 si o constituie prelucrarea lemnului. Aceasta activitate s-a dezvoltat ajungand sa reprezinte 70% din cifra de afaceri a societatii. Suntem specializati pe prelucrarea lemnului de rasinoase.

Venim in intampinarea clientilor nostrii cu o gama foarte diversificata de produse si servicii atat in agricultura cat si in prelucrarea primara a lemnului pentru a satisface cat mai complet necesitatile clientilor nostrii.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale A.t.c. Agro Total Construct SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre A.t.c. Agro Total Construct SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii A.t.c. Agro Total Construct SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.