Direct la continutul paginii »

Pioneer Hi Bred Seeds Agro SRLPioneer Hi-Bred International Inc reprezintă o combinaţie unică de civilizaţii diferite, experienţă şi cunoştiinţe acumulate în toate ţările lumii în care activează.

Cei peste optzeci de ani de experienţă în domeniul cercetării garantează calitatea produselor prezente în piaţă.

Marca Pioneer este asociată cu noţiunea de calitate excepţională. În anii din urmă, tot mai mulţi fermieri au putut observa că angajaţii Pioneer oferă întotdeauna o mâna de ajutor fermierilor români în toate fazele derulării verigilor tehnologice.

Toţi angajaţii şi colaboratorii Pioneer sunt conştienţi de faptul că succesul firmei noastre se bazează pe succesul fiecăruia dintre dumneavoastră.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pioneer Hi Bred Seeds Agro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pioneer Hi Bred Seeds Agro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pioneer Hi Bred Seeds Agro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.