Direct la continutul paginii »

Nord Vet SRLTelul nostru a fost intotdeauna sa ansamblam o echipa de medici veterinari profesionisti ce isi asuma angajamentul sa ofere servicii excelente clientilor si servicii medicale de inalta calitate animalelor.

Centul medical veterinar NordVet are in componenta sa o echipa de profesionalisti dedicati, fiecare membru al acestei echipe avand multi ani de experienta in domeniu. Cadrele medicale ale centrului NordVet sunt specializati atat in tara cat si in strainatate.

Echipa NordVet afiseaza un angajament de neegalat clientilor, prin formare continua, prin avantajele tehnologiilor detinute in serviciile veterinare si nu in ultimul rand prin grija si compasiunea cu care sunt tratate animalele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nord Vet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nord Vet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nord Vet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.314