Direct la continutul paginii »

Vet Medical Consulting SRLMisiunea noastra are drept scop imbunatatirea sanatatii si implicit salvarea vietii animalelor straduindu-ne sa oferim cea mai buna calitate a actului medical.

Materialele sanitare si medicatia folosita sunt asigurate de producatori de renume in bransa, fapt care asigura un real avantaj in rezolvarea cazuisticii cabinetului.

La clinica Vetmedical se efectueaza interventii chirurgicale de mare complexitate de catre Dr.med.vet. Cristian Dana, un medic specialist cu vasta experienta in practica veterinara, asistat de un personal competent si devotat meseriei pe care o practica.

Facem totul din pasiune, acordand aceasi atentie deosebita, compasiune si respect, atat pacientilor cu stapan cat si celor defavorizati de soarta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vet Medical Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vet Medical Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vet Medical Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.979