Direct la continutul paginii »

Sissam Imprex 94 SRLFluorizarea apei este metoda cea mai eficienta de prevenire a cariei la copii. Ca alternativa, in situatiile in care nu este posibila fluorizarea apei,se recomandã administrarea suplimentelor fluorate (tablete), necesitand insa un grad crescut de cooperare. Ea nu reprezintã o masurã de prevenire cu aplicabilitate pe scarã largã ci o modalitate de folosire individuala.


Cu o experienta de peste 20 ani de stomatologie acest cabinet ofera clientilor nostrii, lucrari de buna calitate la preturi accesibile. Folosim materiale de calitate, corespunzatoare standardelor internationale. De asemenea, materialele folosite sunt ultimele aparitii in domeniul stomatologic pe piata internationala.

Acest cabinet are dotari ultramoderne.

Practicam preturi stomatologie accesibile pentru: lucrari dentare din portelan de calitate, proteze dentare, tratamente paradontoza, plombe, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sissam Imprex 94 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sissam Imprex 94 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sissam Imprex 94 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.779