Direct la continutul paginii »

Allegro Roal SRLNici un alt animal de casa nu este mai devotat stapanului si nu se integreaza intr-un camin mai mult decat cainele, el trebuie sa se adapteze la un mod de viata riguros si modern - trafic aglomerat, exercitii limitate si valorile unei specii care, uneori i se par de neinteles.

Pentru majoritatea oamenilor, cainele este mai mult decat un animal de casa - el este un prieten pentru o viata intreaga, un membru al familiei si o reala responsabilitate.

Suntem un cabinet specializat in coafura si cosmetica veterinara unde cainele dumneavoastra va beneficia de tuns, spalat, trimat, periat, taiat unghii si toaletat urechi, de catre personal calificat si in cele mai bune conditii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Allegro Roal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Allegro Roal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Allegro Roal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.541