Direct la continutul paginii »

Clinica Sante Vie SRLPrin insasi denumirea firmei Clinica Sante Vie, ceea ce inseamna sanatatea vietii, clinica are ca obiectiv principal acela de a asigura servicii medicale de calitate in acord cu cerintele standardelor europene. Clinica Sante Vie este integrata in sistemul asigurarilor sociale de sanatate existent in Romania, astfel putem oferi pacientilor toate facilitatile care decurg din statutul de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate.


Clinica Sante Vie SRL are sediul in municipiul Brasov , strada Carpatilor nr.54 si este o institutie medicala multifunctionala cu o vechime de peste 10 ani pe piata brasoveana medicala.
Clinica ofera servicii medicale complexe de laborator, imagistica medicala (radiologie), consultatii medicale de specialitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clinica Sante Vie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Clinica Sante Vie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clinica Sante Vie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.476