Direct la continutul paginii »

Med Intex SRLS.C. Med Intex S.R.L. are o vasta experienta in efectuarea de importuri si distributie de produse consumabile medicale si de igiena, indicatori chimici pentru sterilizare, produse de incontinenta si scutece pentru copii, produse pentru protectie personala, halate sterile, masti, manusi, botosei, tampoane nazale PVA, cosmetica dermatologica, cosmetica pentru tratament, intretinere, infrumusetare si anti age, acid hyaluronic, creme bronzare, creme pentru fata, ochi, buze.

Produse si servicii:tampoane Merocel si chirurgie ORL, indicatori si pungi pentru sterilizare, Teste B&D, electrozi monitorizare ECG, creme bronzare, articole medicale si de protectie, camp pat consultatie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Med Intex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Med Intex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Med Intex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.