Direct la continutul paginii »

New Line SRLClinica ofera servicii de medicina interna, neurologie, psihiatrie, ecografie, dermatologie, estetica medicala, consultanta psihologica, cursuri de prim ajutor de baza. Firma noastra are o echipa de 9 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

S.C. New Line S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

Produse si servicii:centru de estetica medicala, infrumusetare corporala, remodelare corporala, slabire, endermologie, laser epilare definitiva, mezoterapie, laser vascular, marire buze, cura ridurilor, botox.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale New Line SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre New Line SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii New Line SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.