Direct la continutul paginii »

Marbo Distribution SRLMarbo Clean, infiintata in anul 2001,este specializata in servicii de curatenie profesionala, dezinsectie si deratizare adresandu-ne atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Colectivul nostru este alcatuit din personal specializat, atent selectionat, avand la dispozitie metode eficiente si rapide in vederea realizarii serviciilor solicitate de catre dumneavoastra.

Activitatea noastra se desfasoara in apartamente, vile, sedii firme, spatii comerciale, hoteluri, cluburi, restaurante,supermarketuri, baze sportive, institutii de invatamant, targuri, expozitii, spitale si oriunde suntem solicitati.

Serviciile de curatenie se executa astfel incat sa nu perturbe in nici un fel activitatea beneficiarului si in acelasi timp sa nu provoace daune patrimoniului sau.

Ne puteti contacta oricandContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marbo Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Marbo Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marbo Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.313