Direct la continutul paginii »

Legal Consult SRLObiectivul Legal Consult este acela de a mentine la un standard calitativ superior serviciile furnizate si de a oferi clientilor sai solutii viabile si competitive.

Inca de la infiintare societatea noastra a inregistrat o crestere consecventa si dinamica atat prin perfectionarea profesionala a partenerilor, cat si prin imbunatatirea serviciilor oferite si implicit, prin sporirea portofoliului de clienti.

Legal Consult beneficiaza de un larg portofoliu de solutii, de experienta si de parteneriate puternice, fiind in masura sa ofere solutii legale competitive si sa satisfaca exigentele societatilor comerciale existente pe piata romaneasca.

Clientii nostri sunt societati multinationale si romanesti care desfasoara o gamă variata de activitati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Legal Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Legal Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Legal Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Legal Consult SRL


36.998