Direct la continutul paginii »

Home Care Agency SRLHome Care Agency va ofera servicii specializate de recrutare si plasare personal casnic bone/ babysitter, menajere si ingrijire varstnici. Suntem prima agentie din Timisoara care imbina serviciile clasice de recrutare si plasare personal casnic cu cele online.

Serviciile noastre includ:

  • Ingrijire si supreveghere copii
  • Menaj
  • Ingrijire si asistenta varstnici

Soala parintilor: traininguri si seminarii cu teme diverse legate de educarea si relationarea cu copiii

Ceea ce diferentiaza Home Care Agency de alte companii similare este calitatea serviciilor, orientarea catre client si tarifele accesibile.

Home Care Agency este partenerul care vă ajută să găsiţi persoanele de care aveţi nevoie pentru casa si familia dumneavoastră în cele mai bune condiţii financiare.

Pentru ca stim ca timpul dvs. este pretios  va punem la dispozitie online baza noastra de date. Pe site-ul nostru homecareagency.ro gasiti profilul complet al fiecarei candidate. Toate persoanele selectionate sunt testate psihologic si au cazierul verificat, deoarece noi ne gandim la siguranta familiei dvs.

Contactati-ne cu incredere!

Adresa: Str. I. Budai Deleanu, nr.12, et.2, cam.5, TimisoaraContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Home Care Agency SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Home Care Agency SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Home Care Agency SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.355Produse

    1. 2