Direct la continutul paginii »

Event Security SRLSocietate specializata si licentiata de Inspectoratul General al Politiei Romane pentru a desfasura activitati de proiectare , instalare si service pentru sisteme tehnice de securitate (Sisteme de alarmare la efractie, sisteme de supraveghere video).

Oferta se adreseaza atât persoanelor fizice cat si societatilor comerciale , echipamentele selectate satisfacand cerintele de securitate impuse de amplasament si adecvate posibilitatilor financiare ale beneficiarilor . Se ofera consultanţa gratuita .

Anuntul este valabil pentru toata tara. in urma prospectarii obiectivului si după consultarea cu clientul , se va elabora impreuna cea mai adecvata solutie .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Event Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Event Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Event Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Event Security SRL


32.773Produse

    1. 2