Direct la continutul paginii »

Green Dental SRLClinica Green Dental ofera o amenajare moderna pentru aplicarea unui proiect recent de protectie si conservare a resurselor naturale.  Obiectivul clinicii este de a mentine cele mai inalte standard profesionale: onestitate, confidentialitate si etica, la aceste valori adaugandu-se si grija fata de spatial si mediul in care isi desfasoara activitatea echipa Green Dental

Tehnologiile si echipamentele utilizate sunt conforme normele UE, si de aceea, aparatele si materialele utilizate au un rezultat maxim cu un minim de resurse utilizate.

In cadrul clinicii Green Dental puteti gasi urmatoarele specializari: protetician, pedodontul, paradontolog, ortodont, dentistul generalist, igienist dentar.

Serviciile oferite de clinica Green Dental includ : estetica dentara, chirurgie, ortodontie, protetica, odontoterapie, emdodontie, parodontologie, patologie orala, profilaxie dentara, radiologie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Green Dental SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Green Dental SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Green Dental SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Green Dental SRL


40.273Site-uri web