Direct la continutul paginii »

Super Dent`92. SRL18 ani de excelenta in serviciile stomatologice plaseaza Super Dent'92 in pozitiile de top ale clinicilor de medicina dentara din Romania. Suntem prezenti in orasul Constanta cu o clinica de medicina dentara moderna, dotata cu doua microscoape chirurgicale de ultima generatie si o echipa de specialisti inclusa permanent in programe de instruire si specializare.

Super Dent'92 va propune o noua abordare a medicine dentare - stomatologie minim invaziva cu ajutorul microscopului chirurgical!

Folosirea microscopului dentar si a magnificatiei permite specialistilor clinicii dentare Superdent '92 sa indeparteze atat cat este nevoie din cantitatea bolnava de structura dentara, osoasa sau de tesuturi moi fara a afecta tesuturile sanatoase!

Personalul din cadrul clinicii Super Dent'92 va este intr-u totul dedicat Dumneavoastra, clientilor nostri, in a va oferi o vizita cat mai placuta la noi si rezultate de care sa fiti mandri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Super Dent`92. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Super Dent`92. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Super Dent`92. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.535