Direct la continutul paginii »

Alege Bio SRLAlege Bio este un concept care s-a nascut din pasiunea si interesul nostru pentru o alimentatie sanatoasa si beneficiile sale asupra vietii!

In ultimii ani alimentele conventionale au devenit din ce in ce mai procesate, fructele si legumele sunt tratate cu foarte multe substante chimice, mai nou sunt modificate genetic, carnea este plina de antibiotice/hormoni plus diversi agenti chimici, de mezeluri nici nu mai amintim! Toate aceste lucruri au ca efect,  cum orice cauza are efect, lipsa calitatilor nutritive din alimente! De aici apar diverse dereglari hormonale(in special la tineri), obezitate plus o serie de alte boli; practic imunitatea noastra este grav afectata. Prin urmare avem nevoie de tot mai multe medicamente de sinteza prin care sa tratam diverse boli si carente ale organismului.

De ce sa nu incepem sa tratam cauza?

Cum? Printr-o alimentatie sanatoasa, fara substante chimice! Daca vreti printr-o intoarcere spre NATURA!

Noi ne propunem sa asiguram o gama larga de produse bio, atat ambalate cat si proaspete, servicii prompte cat si o informare corecta si obiectiva despre acest concept al alimentatiei bio!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alege Bio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alege Bio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alege Bio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Alege Bio SRL


35.805