Direct la continutul paginii »

Global Corporation SRLAvantajele acestei tehnici, daca este facuta corect si cu responsabilitate sunt multiple. In primul rand pacientul poate sa-si faca o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate actuale, dar si asupra riscurilor sau a predispozitiilor spre imbolnavire. In plus fata de celelalte cabinete care se ocupa cu biorezonanta, noi oferim si un CD - ce contine imaginea energetica a corpului dumneavoastra asa cum este ea surprinsa in momentul scanarii, dar si pozitionarea chakrelor + o sedinta de echilibrare energetica de 30 minute GRATIS !

Pretul intregului pachet de investigatii (aparat cardiovascular, aparat respirator, tub digestiv, pancreas, rinichi, sistem reproducator, sistem osteo-articular, sistem nervos, sistem endocrin) este la un pret promotional de numai 119 Lei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Global Corporation SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Global Corporation SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Global Corporation SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.