Direct la continutul paginii »

Internet Shop SRLAoro.ro este un website detinut de parfumeria online parfums.cz. Afacerea a fost  lansata pe piata Incepand cu anul 2004, istoria mergand Inapoi pana In anul 2000, cand fondatorii Parfums.cz au deschis prima afacere pe Internet. In anul 2006 forma juridica a companiei a fost schimbata In Internet Shop SRO(SRL).

In prezent, compania opereaza sub denumirea de Internet Shop SRO. (SRL), cea mai mare retea de parfumerii online din Europa Centrala. Aceasta are operatiuni deschise In Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si Romania. Deservim anual In aceste tari, sute de mii de clienti si ocupam un loc de top, din punct de vedere al cifrei de afaceri si al numarului de clienti deservit.

Compania  Internet Shop SRO. (SRL) este lider In vanzarile de parfumuri si cosmetice In Slovacia si Cehia , tari In care compania are cea mai Indelungata experienta. Internet Shop SRO (SRL) ocupa acest loc datorita orientarii catre client din punct de vedere al serviciilor oferite si al preturilor practicate.

Internet Shop SRO este constient de faptul ca succesul este construit pe Increderea si satisfactia clientilor sai. Angajatii actioneaza conform unui Cod de Etica care pune accentul pe profesionalism si dorinta de a satisface nevoile clientilor. Principiile cuprinse In Codul de Etica confirma faptul ca obiectivul principal este satisfactia clientilor pe termen lung, si nu un profit imediat.

Compania Internet Shop SRO (SRL) a fost mult timp activa In dezvoltarea vanzarilor In Europa Centrala. Am contribuit In mod semnificativ la dezvoltarea serviciilor generale, introducerea unor noi standarde pentru clienti si cooperam deschis cu organizatiile de consumatori din fiecare tara.

In prezent, Internet Shop SRO (SRL) colaboreaza cu cele mai mari companii din Europa Centrala, atat la nivel de furnizor de produse, precum si la nivel de cooperare In domeniul comercial si diverse proiecte non-comerciale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Internet Shop SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Internet Shop SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Internet Shop SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.