Direct la continutul paginii »

Dentix SRLLa noi veţi beneficia de servicii complete şi profesionale, în cadrul lucrărilor în domeniile: Ortodonţie, Terapie, Protetică Dentară, Chirurgie Orală, Implantologie Dentară, Parodontologie, Profilaxie, Cosmetică Dentară şi Radiologie Dentară.

Tratamentele oferite de cabinetul nostru acoperă toată gama de manopere stomatologice moderne, dintre care vă putem enumera:


Obturaţii dentare cu nanocompoziţie
Lucrări protetice din ceramică şi compozite hibride
Lucrări protetice pe schelet de aur-platină sau din fibră de sticlă
(fără structură metalică)
Implantologie dentară
Tratamente laser antiinflamatorii şi antidureroase

Igiena este un lucru deosebit de important pentru noi, de aceea tratăm acest subiect cu foarte mare seriozitate.Instrumentarul este de unică folosinţă iar condiţiile de sterilizare sunt la standarde europene. Materialele şi consumabilele folosite în clinică sunt de asemenea în conformitate cu cerinţele europene, ceea ce prezintă garanţia reuşitei stomatologice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dentix SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dentix SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dentix SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.093