Direct la continutul paginii »

Laboratoarele Tonnie SRLLABORATOARELE TONNIE Srl. sunt o firmă cu capital integrai privat românesc, înfiinţată în 1990 şi modificată în 1992, având ca principal obiect de activitate efectuarea de testări şi analize tehnice (CAEN v.2 7120) şi ca activităţi suplimentare consultanţă şi inginerie pentru epurarea apei (CAEN v.2 7112) şi activităţi de cercetare în biotehnologie (CAEN v.2 7211) şi ştiinţe naturale şi inginerie (CAEN v.2 7219).

LABORATOARELE TONNIE s-au dedicat domeniului analizei apei şi a factorilor mediului înconjurător. Noi am realizat şi suntem singurii producători români de reactivi specifici de analiză şi de truse de analiză adecvate majorităţii necesităţilor de măsurători analitice în laborator şi pe teren. In plus, noi avem propriul nostru Laborator de testări şi două laboratoare itinerant auto, care ne permit a oferi un pachet complet de servicii oriunde în ţară sau în afară.

LABORATOARELE TONNIE au elaborat şi aplicat un sistem de management al calităţii şi al mediului, conform ISO 9001 şi 14001, certificat de CERTIND cu nr.l819C şi respectiv 501M, şi sunt acreditate de către RENAR ca laborator de analize specializat, conform ISO 17025.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Laboratoarele Tonnie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Laboratoarele Tonnie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Laboratoarele Tonnie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.