Direct la continutul paginii »

D&RR Techuv Consulting SRLCautati un administrator bloc si un contabil pentru o asociatie de locatari?

Firma noastra vine in sprijinul asociatiilor de proprietari cu personal tanar,  calificat si atestat pentru servicii de administratie bloc.

Impreuna putem rezolva problemele dumneavoastra privind administratia blocului, cenzorat sau infiintari de asociatii de proprietari.

Va putem oferi servicii de administrator de bloc (intocmire liste, casierie, intocmire declaratii fiscale lunare,citire apometre, depunere declaratii cu certificat digital conform legii, etc.), cu personal calificat pe baza cursurilor de administratie bloc avand atestat de administrator bloc si aviz de functionare de la Primaria sectorului 3 Bucuresti.

Pentru a afla detalii despre serviciile si oferta noastra de administratie bloc va rugam sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D&RR Techuv Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre D&RR Techuv Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D&RR Techuv Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.