Direct la continutul paginii »

Aktapa Ortopedica SRLFirma SC AKTAPA ORTOPEDICA SRL s-a constituit în luna decembrie a anului 2006, având sediul central în Oradea pe, unde 40 de muncitori calificaţi participă la procesul de producţie.

Prodesele firmei SC Aktapa Ortopedica SRL confecţionate pentru picioare ortopedice, diabetice, picioare cu mărimi speciale şi de copii oferă o soluţie eficace pentru rezolvarea, la fel ca şi la prevenirea problemelor picioarelor.

Produsele noastre sunt create pentru cei care iau în seamă sănătatea picioarelor lor, s-au săturat de încălţămintea strâmtă la modă care le provoacă deformări ale oaselor picioarelor, calusuri, bătături, „ochi de găina" şi dureri zilnice ale acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aktapa Ortopedica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aktapa Ortopedica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aktapa Ortopedica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.502