Direct la continutul paginii »

Ortotech SRLCompanie cu capital integral privat, ORTOTECH este una dintre principalele furnizoare de produse si servicii de tehnica ortopedica (ortezare si protezare) de calitate foarte buna.

Specialistii nostri sunt familiarizati cu o gama larga de dispozitive prefabricate sau executate pe comanda individuala din materiale ca metal, plastic termoformabil, fibra de sticla, kevlar, piele, fibra de carbon, executand proteze si orteze in concordanta cu masuratorile individuale si cerintele recomandarii medicale.

De cand a luat fiinta ORTOTECH, in 1999, misiunea noastra de baza a fost sa invingem efectele invaliditatii si sa readucem pacientii nostri la cel mai bun nivel de independenta si participare in societateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ortotech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ortotech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ortotech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.668