Direct la continutul paginii »

Medical Ocupational SRLMedical Ocupational infintata in 2005, este prima societate in domeniul serviciilor medicale private care a stabilit legatura dintre Societatiile de Asigurare, Asigurat si furnizorii medicali.

Pornind de la principiul “garantarea calitatii si accesibilitatii serviciilor medicale ” s-a investit in trei directii principale : program software dedicat , retea de furnizori medicali, specialisti cu experienta in conceptia solutiilor medicale.

Medical Ocupational stabileste solutiile medicale acoperite in asigurarile private de sanatate, identifica cele mai bune servicii medicale creand reteaua de furnizori medicaliContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medical Ocupational SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Medical Ocupational SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medical Ocupational SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.694