Direct la continutul paginii »

EXIMOD SRLCu o traditie de peste 14 ani in domeniul vanzarii de scule pneumatice, S.C. EXIMOD S.R.L. importa si distribuie o gama completa de masini pneumatice, scule pneumatice portabile profesionale si industriale, fiind printre primele companii care au manifestat preocupari serioase in domeniul unelte pneumatice in tara noastra, asumandu-si dificilul rol de deschizator de drumuri intr-un domeniu si intr-o perioada in care reticentele manifestate fata de introducerea noilor tehnologii erau puternice.

S.C. EXIMOD S.R.L. distribuie direct si prin reteaua de distribuitori autorizati scule pneumatice profesionale, echipamente hidraulice si pneumo-hidraulice importate din Germania, capsatoare pneumatice si pistoale de batut cuie din Italia in calitate de reprezentant in Romania al companiei Fasco S.r.l., accesorii si consumabile pentru acestea, compresoare, scule de mana, fiind preocupata de largirea gamei de produse oferite pe piata romaneasca si de introducerea ultimelor aplicatii tehnologice in diverse sectoare ale industriei.

Firma noastra a reusit sa fie o prezenta extrem de activa in domeniul distributiei de masini pneumatice, unelte si scule pneumatice pentru uz industrial (industrie, auto, mobila, tamplarie pvc, tamplarie aluminiu, mijloace de transport, garaje, vulcanizare, service auto), realizand cifre de afaceri in crestere, dezvoltand relatii parteneriale durabile cu mari firme producatoare de pe piata romaneasca, lideri in domeniile lor de activitate, castigand totodata increderea a tot mai multor noi clienti prin seriozitate si profesionalism.

Dispunand de o echipa de specialisti in domeniul scule pneumatice, aflata in permanenta la dispozitia partenerilor nostri, S.C. EXIMOD S.R.L. ofera consultanta si sprijin inca din faza de realizare a proiectelor, pana la echiparea, punerea in functiune a obiectivelor si respectiv mentenanta acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale EXIMOD SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre EXIMOD SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii EXIMOD SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.