Direct la continutul paginii »

Italia Star Com Due SRLUtilajele Italia Star pentru constructii asigura ridicarea la inaltime sau deplasarea diverselor materiale si persoane in conditii de maxima siguranta.

Ele sunt fabricate de diversi producatori italieni si sunt disponibile atat la vanzare cat si la inchiriere.

Italia Star, vinde/inchiriaza betoniere IMER si alte utilaje de mecanizare gama Bisonite (placi si maiuri compactoare, masini de taiat, etc.) .

Dotarile fiecarui utilaj in parte, constituie un real avantaj pentru cresterea vitezei si calitatii lucrarilor pe santier.

Echipamente Worms pentru organizarile de santier. Inchiriere sau vanzare generatoare de curent diesel sau cu benzina, open sau insonorizate, diverse motopompe in variante de la 1” la 4” pentru evacuarea apelor uzate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Italia Star Com Due SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Italia Star Com Due SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Italia Star Com Due SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.