Direct la continutul paginii »

Marine Explorers SRL Printr-o colaborare deplină cu clienții noștri, am ajuns să anticipăm nevoile acestora și, în consecință, să propunem soluțiile cele mai eficiente, la prețurile cele mai mici.

 
Oferim o gamă foarte variată de produse tocmai pentru că ne propunem ca orice client să găsescă la noi soluția perfectă, potrivită atât cerințelor sale de calitate, cât si bugetului disponibil.
 
Agenda companiei MARINE EXPLORERS s-a dezvoltat de la an la an, fiind incarcata cu evenimente, cursuri, tabere de SCUBA diving, safari de scufundari in locatii internationale.
 
Seriozitatea, atitudinea prietenoasa si siguranta inspirata au facut ca numeroşi turisti sa se afle, dupa un scurt instructaj, pentru prima data in mediul acvatic, dotati cu echipamente complete de scafandri, sub permanenta supraveghere a unui personal calificat. Alaturi de noi v-ati descoperit vocatia de scafandru.
 
Organizam cursuri pentru scafandri recreationali, certificate internaţional prin National Association of Underwater Instructors (N.A.U.I.). N.A.U.I. oferă o gamă completă de antrenamente şi cursuri de scufundări, de la „Skin Diver” până la „Instructor Training Course”, cu diferite cursuri de specialitate, inclusiv pentru scufundările cu NITROX.
 
Pentru neiniţiaţi, organizăm „Discover SCUBA diving”, scufundarea de agrement, oriunde pe tot litoralul Mării Negre.
 
Pe timpul sezonului de vară, suntem disponibili în orice zi a săptămânii. Indiferent dacă doreşti să faci o singură scufundare sau mai multe, îţi oferim exact serviciile de care ai nevoie. Putem organiza chiar şi expediţii pentru grupurile de prieteni care îşi doresc o vacanţă de neuitat.
 
Centrul de scufundare Marine Explorers are sediul în staţiunea Vama Veche, pe plaja restaurantului „Corsaru’ ”, dar funcţionăm şi în afara sezonului în oraşul Constanţa, la solicitările clienţilor noştri.
 
Prin scoala noastră de scafandri puteti primi consiliere sau cumpara la preturi promotionale echipamente de scufundare marcile “SCUBAPRO”, „Oceanic”, “Subgear”, “Cressi”, “Aqualung”, “ColtriSub”, “Sopras”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Marine Explorers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Marine Explorers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Marine Explorers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.