Direct la continutul paginii »

ADIZETA SERVICE SRLComercializam o gama larga de articole care se adreseaza in special bijutierilor, operatorilor cu metale pretioase dar si ciasornicarilor ,dentistilor, tehnicienilor dentari sau la modul general, prelucrarii metalelor.

Oferta noastra cuprinde diverse perii, paste de lustruit, freze, clesti, pensete, acizi proba metale pretioase, cuptoare topire, laminoare, instalatii de galvanizare, injectoare ceara, aparate lipire, masini lustruit, etc……(noi si second-hand)

Suntem de asemenea si reprezentanta societatii AZ Inox din Italia, firma producatoare de instalatii, echipamente si rezervoare. Echipamente pentru: productie vin, productie ulei, procesare lapte, productie bere, industria chimica si farmaceutica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ADIZETA SERVICE SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ADIZETA SERVICE SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ADIZETA SERVICE SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.