Direct la continutul paginii »

Arte Rubber Distribution SRLSuntem o societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate comercializarea de articole tehnice din cauciuc si servicii specializate pe probleme tehnice si tehnologice ale fabricatiei si utilizarii produselor de acest tip.

Principalele grupe de produse comercializate de SC Arte Rubber Distribution SRL sunt benzi transportoare si curele late din cauciuc, placi tehnice si covoare din cauciuc, garnituri presate si profilate, cuplaje, role, dar si alte articole tehnice din cauciuc (razuitoare pentru zapada, elemente din cauciuc pentru calmarea traficului rutier, placute din cauciuc pentru cale ferata tip K etc.).

Produsele comercializate de catre firma noastra sunt de calitate superioara cu certificare ISO.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arte Rubber Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Arte Rubber Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arte Rubber Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

19.556