Direct la continutul paginii »

Chriss Inovation Group SRLChriss Inovation Group este o companie cu un domeniu vast de activitate.
Pe langa serviciile din domeniul IT pe care le ofera, compania noastra a dezvoltat si un proiect de sprijinire a turismului autohton.

Acest proiect s-a materializat prin website-ul ghidulcazarii.ro, portal in care proprietarii locurilor de cazare din Romania pot sa isi inscrie locul de cazare, iar turistii care cauta un loc de cazare pot sa isi gaseasca acest loc de cazare prin filtrarea tuturor locurilor inscrise in baza de date.

Filtrele ample puse la dispozitia turistului il ajuta pe acesta sa gaseasca foarte usor locurile de cazare care ii indeplinesc toate cerintele.

Legatura dintre turist si locul de cazare se face direct, turistul avand acces gratuit la datele de contact ale locului de cazare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chriss Inovation Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Chriss Inovation Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chriss Inovation Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.