Direct la continutul paginii »

Perso Style Impact SRLServicii de montaj sisteme de supraveghere video care se pot achizitiona de la noi sau din alte surse agreate de dumneavoastra.

Servicii de proiectare, montare si intretinere pentru o gama variata de tipuri de instalatii: instalatii sanitare din materiale moderne, polipropilena, pex-a, pex-b, pex-c, cupru bara sau cupru colac, instalatii de canalizare, de scurgere ape reziduale, ape pluviale.

Servicii in domeniul IT atat hardware (configurare sisteme, instalare componente, depanare) cat si software (instalare sisteme de operare, softuri, devirusari, back-up).

Servicii de amenajari interioare si exterioare, tencuieli, gresie, faianta, glet, zugravit, rigips, parchet laminat, izolatii termice cu polistiren.

Servicii in domeniul instalatiilor electrice pentru apartamente, case, vile. Montaj corpuri de iluminat, prize, întrerupãtoare, tablouri electrice, sigurante, remediere defecte instalatii electrice, înlocuire circuite.

Va oferim servicii de curatenie profesionala in functie de necesitatile dvs. la cerere, ocazional, sau pe baza de abonament.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Perso Style Impact SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Perso Style Impact SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Perso Style Impact SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.