Direct la continutul paginii »

Baterie cada stativa cu montaj in podea model retro culoare bronzGalerie foto

Baterie cada model retro, cu rozete, cu montaj in podea - stativa, pe doua picioare. Culoare finisaj bronz, para dus tip telefon, armaturi ceramice in rozete.
Fabricata in Italia, garantie 7 ani

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Marmit Concept SRLObiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In ...

1
 1. Cada baie Carmel freestanding compozit marmura


  Cada baie Carmel freestanding compozit marmura - Cada de baie dreptunghiulara Carmel, din compozit marmura, model freestanding.

 2. Baterii baie Kludi in pachet promotional


  Baterii baie Kludi in pachet promotional - Baterii baie Kludi in promotie: baterie lavoar, baterie cada si dus, set dus.

 3. Cada de baie Dea fara masca freestanding


  Cada de baie Dea fara masca freestanding - Cada de baie Dea Ideal Standard in promotie. Model freestanding, fara masca sau panou, picioare mascate, acril gros de 5 mm !

 4. Baterie dus cu termostat Clasic Tres model retro


  Baterie dus cu termostat Clasic Tres model retro - Baterie dus cu termostat model retro, cu cap de dus si furtun incluse. Garantie 5 ani, import Spania.

 5. Baterie pentru cada si dus Studio Italia


  Baterie pentru cada si dus Studio Italia - Baterie cada si dus Studio, fabricata in Italia, garantie 7 ani.

 6. Cada de baie rotunda Tonia compozit marmura


  Cada de baie rotunda Tonia compozit marmura - Cada de baie Tonia rotunda, din compozit marmura. Masiva - 150 kg, reziatenta, pe suport din lemn tratat.

Vezi Baterie cada stativa cu montaj in podea model retro culoare bronz in catalogul online de produse al Marmit Concept SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Marmit Concept SRL