Direct la continutul paginii »

Cada de baie rotunda Tonia compozit marmuraGalerie foto

Cada de baie Tonia rotunda, din compozit marmura.
Masiva - 150 kg, reziatenta, pe suport din lemn tratat.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Marmit Concept SRLObiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In ...

15
 1. Baterie robinet cada baie Grohe Bauedge


  Baterie robinet cada baie Grohe Bauedge - Baterie sau robinet pentru cada si dus Grohe Bauedge. Calitate germana, garantie 5 ani.

 2. Baterie chiuveta bucatarie Grohe Concetto


  Baterie chiuveta bucatarie Grohe Concetto - Baterie - robinet pentru chiuveta bucatarie Grohe Concetto la lichidare stoc.

 3. Baterie cada Retro new pe picioare din podea


  Baterie cada Retro new pe picioare din podea - Baterie cada si dus model retro cu montaj in podea, pe picioare. Pentru cazi de baie model freestanding.

 4. Hansgrohe-sistem de dus Raindance Select cu termostat


  Hansgrohe-sistem de dus Raindance Select cu termostat - Sistem de dus Raindance Select E, cu baterie cu termostat. Detalii pe site-ul firmei, marmit.ro.

 5. Baterie baie cu termostat Grohe


  Baterie baie cu termostat Grohe - Baterie Grohe de cada sau dus cu termostat. Calitate germana, garantie 5 ani

 6. Baterie cada stativa pe picioare Nobless oval


  Baterie cada stativa pe picioare Nobless oval - Baterie de cada stativa pe podea, cu doua picioare. Import Cehia, garantie 5 ani.

Vezi Cada de baie rotunda Tonia compozit marmura in catalogul online de produse al Marmit Concept SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Marmit Concept SRL