Direct la continutul paginii »

Baterie pentru cada si dus Studio ItaliaGalerie foto

Baterie cada si dus Studio, fabricata in Italia, garantie 7 ani.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Marmit Concept SRLObiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In ...

16
 1. Cada de baie rotunda Tonia compozit marmura


  Cada de baie rotunda Tonia compozit marmura - Cada de baie Tonia rotunda, din compozit marmura. Masiva - 150 kg, reziatenta, pe suport din lemn tratat.

 2. Baterie robinet cada baie Grohe Bauedge


  Baterie robinet cada baie Grohe Bauedge - Baterie sau robinet pentru cada si dus Grohe Bauedge. Calitate germana, garantie 5 ani.

 3. Baterie chiuveta bucatarie Grohe Concetto


  Baterie chiuveta bucatarie Grohe Concetto - Baterie - robinet pentru chiuveta bucatarie Grohe Concetto la lichidare stoc.

 4. Baterie cada Retro new pe picioare din podea


  Baterie cada Retro new pe picioare din podea - Baterie cada si dus model retro cu montaj in podea, pe picioare. Pentru cazi de baie model freestanding.

 5. Hansgrohe-sistem de dus Raindance Select cu termostat


  Hansgrohe-sistem de dus Raindance Select cu termostat - Sistem de dus Raindance Select E, cu baterie cu termostat. Detalii pe site-ul firmei, marmit.ro.

 6. Baterie baie cu termostat Grohe


  Baterie baie cu termostat Grohe - Baterie Grohe de cada sau dus cu termostat. Calitate germana, garantie 5 ani

Vezi Baterie pentru cada si dus Studio Italia in catalogul online de produse al Marmit Concept SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Marmit Concept SRL