Direct la continutul paginii »

Baterii baie Kludi in pachet promotionalGalerie foto

Baterii baie Kludi in promotie:
baterie lavoar, baterie cada si dus, set dus.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Marmit Concept SRLObiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In ...

3
 1. Cada de baie Dea fara masca freestanding


  Cada de baie Dea fara masca freestanding - Cada de baie Dea Ideal Standard in promotie. Model freestanding, fara masca sau panou, picioare mascate, acril gros de 5 mm !

 2. Baterie dus cu termostat Clasic Tres model retro


  Baterie dus cu termostat Clasic Tres model retro - Baterie dus cu termostat model retro, cu cap de dus si furtun incluse. Garantie 5 ani, import Spania.

 3. Baterie pentru cada si dus Studio Italia


  Baterie pentru cada si dus Studio Italia - Baterie cada si dus Studio, fabricata in Italia, garantie 7 ani.

 4. Cada de baie rotunda Tonia compozit marmura


  Cada de baie rotunda Tonia compozit marmura - Cada de baie Tonia rotunda, din compozit marmura. Masiva - 150 kg, reziatenta, pe suport din lemn tratat.

 5. Baterie robinet cada baie Grohe Bauedge


  Baterie robinet cada baie Grohe Bauedge - Baterie sau robinet pentru cada si dus Grohe Bauedge. Calitate germana, garantie 5 ani.

 6. Baterie chiuveta bucatarie Grohe Concetto


  Baterie chiuveta bucatarie Grohe Concetto - Baterie - robinet pentru chiuveta bucatarie Grohe Concetto la lichidare stoc.

Vezi Baterii baie Kludi in pachet promotional in catalogul online de produse al Marmit Concept SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Marmit Concept SRL