Direct la continutul paginii »

Cada de baie Dea fara masca freestandingGalerie foto

Cada de baie Dea Ideal Standard in promotie.
Model freestanding, fara masca sau panou, picioare mascate, acril gros de 5 mm !

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Marmit Concept SRLObiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In ...

3
 1. Baterie dus cu termostat Clasic Tres model retro


  Baterie dus cu termostat Clasic Tres model retro - Baterie dus cu termostat model retro, cu cap de dus si furtun incluse. Garantie 5 ani, import Spania.

 2. Baterie pentru cada si dus Studio Italia


  Baterie pentru cada si dus Studio Italia - Baterie cada si dus Studio, fabricata in Italia, garantie 7 ani.

 3. Cada de baie rotunda Tonia compozit marmura


  Cada de baie rotunda Tonia compozit marmura - Cada de baie Tonia rotunda, din compozit marmura. Masiva - 150 kg, reziatenta, pe suport din lemn tratat.

 4. Baterie robinet cada baie Grohe Bauedge


  Baterie robinet cada baie Grohe Bauedge - Baterie sau robinet pentru cada si dus Grohe Bauedge. Calitate germana, garantie 5 ani.

 5. Baterie chiuveta bucatarie Grohe Concetto


  Baterie chiuveta bucatarie Grohe Concetto - Baterie - robinet pentru chiuveta bucatarie Grohe Concetto la lichidare stoc.

 6. Baterie cada Retro new pe picioare din podea


  Baterie cada Retro new pe picioare din podea - Baterie cada si dus model retro cu montaj in podea, pe picioare. Pentru cazi de baie model freestanding.

Vezi Cada de baie Dea fara masca freestanding in catalogul online de produse al Marmit Concept SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Marmit Concept SRL