Direct la continutul paginii »

Cirus Plast SRLIncepand cu 2007, societatea noastra a implementat si certificat sistemul de urmarire a calitatii ISO 9001.
S.C. Cirus Plast se afla pe lista ANR a societatilor constructoare de ambarcatiuni de agrement.

Firma a fost infiintata in 1994 de catre un grup de ingineri cu specializarea "constructii navale". Obiectul principal de activitate: constructia de ambarcatiuni de agrement.

Activitati secundare: -structuri din fibra de sticla si otel pentru industrie sau la comanda clientilor. -reparatii barci de salvare din aluminiu, fibra de sticla sau otel.

Executam reparatii pentru ambarcatiuni de orice tip la ordinul
special al clientului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cirus Plast SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cirus Plast SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cirus Plast SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.717