Direct la continutul paginii »

Otto Star Grup SRLIncepand cu anul 2007, societatea cunoaste o continua dezvoltare, urmare a inceperii activitatii de import direct din piata vest-europeana a vehiculelor comercializate.

Alaturi de vehiculele sus-mentionate, OTTO TRUCKS comercializeaza si o gama variata de remorci si semiremorci de diferite tipuri: transport general de marfuri (prelate), transport frigorific, transport containere, semiremorci basculabile (din aluminiu si din otel), transport agabaritic, transport pulberi, cisterne etc.

Va punem la dispozitie cunostintele noastre din domeniul transportului, pentru a va desfasura activitatea in conditii de maxima productivitate, prin alegerea vehiculelor optime atingerii acestui scop.

Consideram ca punctele noastre forte sunt urmatoarele:

Promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra;
Indrumarea si obtinerea unui pachet de finantare atractiv pentru vehiculele solicitate, impreuna cu partenerii nostri din domeniul finantarilor;
Termene scurte de livrare ale oricarui tip de vehicul solicitat;
Respectul purtat clientului si dorinta de a stabili legaturi comerciale pe termene lungi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Otto Star Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Otto Star Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Otto Star Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.628