Direct la continutul paginii »

Lista produse Unico S SRL

 1. Unico-s-srl

  Tesaturi bumbac 100 %: damasc, finet, sifon, panza, etc
  Tesaturi-textile.ro comercializeaza o gama larga de tesaturi de bumbac: damasc, finet, inlet (dos de perna), panza alba/ neagra, sifon imprimat, sifon satinat, bumbac creponat, bumbac creponat satinat, toate la preturi fara concurenta
 2. Unico-s-srl

  Crep satin, satin elastic,tiul cristal,tiul elastic
  Tesaturi-textile.ro comercializeaza o gama larga de tesaturi sintetice: crep satin,satin elastic,tiul cristal, tiul elastic, catifea elastica, dantele, materiale de ocazie, captuseala, captusela matlasata
 3. Unico-s-srl

  Catifea elastica, dantele, materiale ocazie, captuseli diverse modele si culori
  Tesaturi-textile.ro comercializeaza o gama larga de tesaturi sintetice: crep satin,satin elastic,tiul cristal, tiul elastic, catifea elastica, dantele, materiale de ocazie, captuseala, captusela matlasata
 4. Unico-s-srl

  Perdele diverse modele
  Tesaturi-textile.ro comercializeaza o gama larga de perdele: perdele voal, perdele organza, perdele brodate, perdele Siretul. Toate acestea la cele mai mici preturi doar pe tesaturi-textile.ro!
 5. Unico-s-srl

  Draperii diverse modele
  Tesaturi-textile.ro comercializeaza o gama larga de perdele si draperii: draperii nisip diverse culori, perdele voal, perdele organza, perdele brodate, perdele Siretul. Toate acestea la cele mai mici preturi doar pe www.tesaturi-textile.ro!
 6. Unico-s-srl

  Imitatie de piele diverse culori
  Material de calitate foarte buna, folosit pentru realizarea tapiteriilor. Latimea materialului este de 140cm. Comanda minima este de o rola(aproximativ 45 m). Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia. La solicitarea clientilor pot fi aduse si alte culori. Pretul afisat nu contine TVA.
 7. Unico-s-srl

  Stofa de mobila diverse culori
  Tesatura de foarte buna calitate folosita pentru tapiterii,huse si cuverturi. Latimea materialului este de 150cm. Comanda minima este de 20m. La solicitarea clientilor putem aduce si alte modele. Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia. Pretul afisat nu contine TVA.
 8. Unico-s-srl

  Lenjerii de pat creponat/satinat diverse modele
  Tesaturi-textile.ro comercializeaza o gama larga de articole confectionate: lenjerii de pat creponate, lenjerii de pat satinate, fete de perna, steaguri.Toate acestea la cele mai mici preturi!
 9. Unico-s-srl

  Damasc, finet, inlet, sifon cu dungi, panza alba/neagra
  Tesaturi-textile.ro comercializeaza o gama larga de tesaturi de bumbac: damasc, finet, inlet(dos de perna),panza alba/neagra, sifon imprimat,sifon satinat, bumbac creponat, bumbac creponat satinat, toate la preturi fara concurenta!
 10. Unico-s-srl

  Bumbac creponat, creponat satinat, sifon imprimat, sifon satinat
  Tesaturi-textile.ro comercializeaza o gama larga de tesaturi de bumbac: damasc, finet, inlet(dos de perna),panza alba/neagra, sifon imprimat,sifon satinat, bumbac creponat, bumbac creponat satinat, toate la preturi fara concurenta!
 11. Unico-s-srl

  Damasc diverse modele
  Tesatura damasc pentru confectionarea de naproane si fete de masa pentru restaurante. Damascul pe care il comercializam este de foarte buna calitate, import Pakistan. Compozitie: 50% bumbac, 50% polyester. Greutate: 185 g/m2.Sanforizat si supercalandrat. Este disponibila in urmatoarele latimi: 220cm,240cm,280 ...
 12. Unico-s-srl

  Finet alb/imprimat
  Finet alb din bumbac 100% de foarte buna calitate, import Pakistan folosit pentru confectionarea lenjeriilor. Latimea materialului este de 220cm. Comanda minima este de 20 m. Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia. Pentru a plasa o comanda sau pentru a afla mai multe informatii, va rugam sa ne ...
 13. Unico-s-srl

  Bumbac creponat diverse modele
  Tesatura bumbac 100% folosita pentru confectionarea lenjeriilor de pat. Compozitie: bumbac 100%. Latimea materialului este de 220 cm. Comanda minima este de 20 m. Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia. La solicitarea clientilor pot fi aduse si alte modele. Pretul afisat nu contine TVA.
 14. Unico-s-srl

  Sifon satinat/imprimat diverse modele
  Sifon imprimat bumbac 100% de foarte buna calitate folosit pentru confectionarea lenjeriilor. Latimea materialului este de 220 cm. Comanda minima este de 20 m. Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia. La solicitarea clientilor pot fi aduse si alte modele. Pretul afisat nu contine TVA.
 15. Unico-s-srl

  Panza alba/neagra
  Tesatura 100% bumbac folosita pentru confectionarea lenjeriilor, fetelor de masa si a cearceafurilor. Latimea materialului este de 220 cm. Comanda minima este de 20 m. Pentru cantitati mai mari pretul se poate negocia. Pretul afisat nu contine TVA.


  1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Unico S SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unico S SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Unico S SRL

Tesaturi-textile.ro este un site specilizat pe vanzarea de tesaturi de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi. De la noi puteti cumpara o gama larga de tesaturi sintetice, tesaturi de bumbac, perdele, draperii,lenjerii de pat, materiale decoratiuni. Doar de la noi puteti cumpara o gama variata de materiale textile la cele mai mici preturi: finet,inlet, damasc, satin cu dungi, panza, sifon satinat, sifon imprimat, bumbac creponat, creponat satinat,crep satin, satin elastic, catifea, dantele,captuseala, perdele, draperii, imitatie de piele, stofa de mobila, lenjerii de pat, fete de ...


38.397