Direct la continutul paginii »

Somogyi Elektronic SRLSomogyi Elektronic şi-a propus să joace un rol determinant în distribuţia şi comerţul aparaturii electronice, oferând clienţilor marfă cu un raport preţ-calitate avantajos şi oferind suport potrivit cerinţelor acestora.

În urma dezvoltării continue, în ultimele decenii firma ocupă un loc important pe piaţa de ditribuţie a produselor electrice, electronice şi a celor de sonorizare. Datorită activităţii noastre independente de import suntem în legătură directă cu aproape 80 de fabricanţi.

Baza noastră logistică şi comercială se află în Parcul industrial Győr pe o suprafaţă de 7000 m2 , situându-se în vecinătatea altor firme internaţionale.

Începând din anul 1994, odată cu pornirea activităţii de export, firma a început să se extindă în regiunea Europa Centrală şi de Est.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Somogyi Elektronic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Somogyi Elektronic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Somogyi Elektronic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.